Felhasználási feltételek, adatvédelem

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM

Az alábbiakban részletezett rendelkezések a Vegafood Hungary kft. (székhely: 1118. Villányi út 47 a továbbiakban: SportFood) által üzemeltetett, www.sportfood.hu url alatt elérhető weboldal (továbbiakban: Weboldal) igénybevételére vonatkozó felhasználási feltételek (a továbbiakban: Felhasználási Feltételek).
A Weboldalon történő regisztrációval egyidejűleg a Felhasználó mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja, az alábbi Felhasználási Feltételeket.

FELELŐSSÉG

1. A SportFood nem vállal semmilyen felelősséget olyan – elsősorban számítástechnikai vírus okozta – károkért, amelyek a Felhasználó számítástechnikai berendezésében vagy egyéb tulajdonában a belépés, a szolgáltatások, a Weboldal használata, illetve elektronikus levelezés során keletkezett. Előbbiek alapján a Felhasználó köteles a Weboldalon található dokumentumok, információk letöltését megelőzően gondoskodni a megfelelő vírusvédelemről.

2. SportFood nem tartozik felelősséggel olyan magatartásért (különösen kárért), amely a Weboldal – szolgáltatás – szakszerűtlen, jogszerűtlen használatából ered.

3. A Felhasználót feltételen és korlátlan felelősség terheli mind a SportFood-dal, mind harmadik személlyel szemben a Felhasználó által szolgáltatott adat, információ valóságtartalmáért, illetve jogszerűségéért. A Felhasználó előbbi rendelkezés megsértéséből eredő károkért korlátlan helytállási kötelezettséggel (felelősséggel) tartozik.

4. Tilos bármilyen olyan rendszer vagy megoldás használata, amely a Weboldal üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza vagy azt eredményezheti, vagy amely egyébként veszélyezteti vagy veszélyeztetheti a Weboldal működtetését (hacker támadás). Az ilyen magatartás büntető jogi következményekkel jár és polgári jogi kártérítési igényeket keletkeztet beleértve az ügyvédi díjakat is.

5. A Weboldal tartalmazhat olyan internetes weboldalhoz történő, az SportFood-tól független kapcsolódásokat (hiperlinkek), amelyek harmadik személyek gondozásában állnak és amelyek tartalmáért az SportFood nem vállal semmilyen felelősséget, így különösen az idegen weboldalakon, illetve weboldalakkal elkövetett jogszabálysértésekért, illetve okozott károkért.

6. A SportFood-tól rendelt ételek és italok alapanyagai külső beszerzésből származnak, melyek nyomokban mogyorót, magvakat, csontokat és egyéb csonthéjas származékokat tartalmazhatnak. Bár a SportFood mindent megtesz annak érdekében, hogy a megrendelőhöz minden tekintetben kifogástalan termék kerülhessen, az esetleges károkért felelősséget nem vállal. A megrendelő ennek tudomásul vételét ugyancsak elismeri a Felhasználási Feltételek elfogadásával.

7. A weboldalon feltüntetett tápanyag értékek meghatározásánál az ételek alapanyagaiban megtalálható tápanyagokból kalkuláltuk. A legjobb tudásunk és szándékunk ellenére is előfordulhat, hogy egyes esetekben ezek az értékek eltérnek a ténylegestől, ezért a megjelentetett tápanyagokat csupán tájékoztató jelleggel tesszük közzé, azok helyességéért felelősséget nem vállalunk.

SZERZŐI JOGOK

1. A Weboldal tartalma (pld.: védjegy, szöveg, adat, videó, audió, kép, stb.), a Weboldal külső megjelenése, illetve a Weboldal működéséhez alkalmazott szoftver a SportFood kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, annak – akár online, akár nyomtatott vagy bármilyen egyéb módon történő – felhasználására kizárólag a SportFood előzetes hozzájárulásával (engedélyével) kerülhet sor.

2. A Weboldal egyes részei kizárólag egyéni (saját) felhasználás céljából menthetők vagy nyomtathatók ki. Előbbi jogosultság azonban nem jelent hozzájárulást (engedélyt) a letöltött anyagok kereskedelmi céllal történő többszörözéséhez, terjesztéséhez, hozzáférhetővé (letölthetővé) tételéhez, adatbázisban való tárolásához, illetve bármilyen átdolgozásához.

3. A Weboldalon található képeket a Felhasználó a jogosult engedélyével használhatja fel. Előbbi engedély nélkül történő felhasználásuk sérti a szerzői és a személyiségi jogok védelméről szóló jogszabályokat.

4. Jelen pontban foglaltak megsértéséért a Felhasználó, feltétlen és korlátlan felelősséggel tartozik.
A SportFood fenntartja magának a jogot, hogy a Weboldal, illetve jelen Felhasználási Feltételek tartalmában bármikor változtatásokat eszközöljön. Az aktuális Felhasználási Feltételekről a Felhasználó a Weboldal „Felhasználási Feltételek, adatvédelem” része alatt tájékozódhat folyamatosan.

ADATVÉDELEM

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy adatait a megrendelések teljesítése érdekében tároljuk. Regisztráció esetén a személyes adatok megadása önkéntes, de a szolgáltatás igénybevételéhez nélkülözhetetlen. A weboldalon történő regisztrációval a Felhasználó mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja, az alábbi Adatvédelmi Irányelveket.
A SportFood tiszteletben tartja a weboldalt felkereső személyek, Felhasználók személyes adataihoz fűződő jogát.
A SportFood a Felhasználó által önkéntes adatszolgáltatás keretében rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag az egyes Felhasználók azonosításához, illetve a szolgáltatás teljesítéséhez, a sikeres teljesítéshez szükséges mértékben használja fel.
A Felhasználó személyes adatainak felhasználásához a személyes adatok önkéntes rendelkezésre bocsátásával – adott célhoz kötötten – egyben kifejezett hozzájárulását adja.
Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a megrendelés teljesítéséhez cégünk alvállalkozót vesz igénybe (pl. kiszállításhoz). Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van weboldalunkkal vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén jelezze nekünk.

A látogatási adatok, melyeket a szerverünk rögzít, egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálják, ezeket az adatok névtelenek és az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel.

A SportFood.hu-t a Vegafood Hungary Kft. üzemelteti Adószám:28822325-2-43

REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL SZOLGÁLTATÁSRA

A SportFood honlap üzemeltetője elektronikus hírlevél szolgáltatásán keresztül érdeklődő ügyfelei számára kívánja lehetővé tenni, hogy e-mailben tájékozódjanak a SportFood tevékenységéről, szolgáltatásairól és az ehhez kapcsolódó friss hírekről.
Adatszolgáltatás esetén az ügyfél adatainak megadása minden esetben önkéntes.
Az ügyfél az elektronikus hírlevél szolgáltatásról bármikor leiratkozhat, és ezáltal törölheti az összes nyilvántartott adatát.
Az e-mail címek addig maradnak az adatbázisban, amíg az ügyfél le nem iratkozik. Leiratkozni a hírlevelek alján található "leiratkozás" linkre kattintással lehet, vagy az info@sportfood.hu e-mail címre írt leiratkozási kéréssel. 

ÁRAK

A weboldalon található árak magyar forintban értendőek és tartalmazzák az általános forgalmi adót.

ELTARTHATÓSÁG
Felhasznaló tudomásul veszi, hogy az általa megrendelt ételek frissen készülnek, és elsősorban a kiszállitás utáni 24 órán belüli fogyasztásra alkalmasak, megfelelő hűtés és fogyasztás előtti hőkezelés betartása mellett.

PANASZKEZELÉS
Amennyiben a rendelése kapcsán valamilyen gondot észlel, akkor haladéktalanul vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.
A csomag átvételekor tapasztalt probléma esetén hívja ügyfélszolgálatunkat.

Már átvett csomagok esetében kérjük, hogy e-mailben jelezze cégünk felé az alábbiakat:

  • Megrendelő neve
  • Rendelési szám
  • Panasz típusa és leírása

ELÁLLÁS
A kereskedelmi törvény értelmében az ilyen típusú élelmiszer vagy készétel visszavételére nincs mód. Amennyiben megrendelést adott le, és azt határidőn belül kiszállítottuk, a megrendelő nem él minőségi kifogással, a megrendelés összegét ki kell fizetni.