A pulykamellfilét nagyon kíméletesen meggrillezük, így nem szárad ki. A nyers állapotában 17 dekagrammos húst Rational sütőben gőz segítségével puhára sütjük.
A pulykamellfilét nagyon kíméletesen meggrillezük, így nem szárad ki. A nyers állapotában 17 dekagrammos húst Rational sütőben gőz segítségével puhára sütjük. Finom, light füstöltsajtmártással tálaljuk.
Összetevők: pulykamell, light sajtrém, füstölt sajt, alacsony zsírtartalmú tej, kókusz zsír, orvosi tisztasó, frissen őrölt bors
Zsír:
11.58g
Szénhidrát:
5.98g
Fehérje:
46.40g
Élelmi rostok:
0.00g
Nátrium:
828.00mg
A-vitamin:
317.00NE
B-vitamin:
0.12mg
C-vitamin:
0.00mg
Súly:
250.00g
kepes_szoveges
Kalória:
240kcal
Cím:
Grillezett pulykamellfilé bbq mártással
990 Ft
Részletek
A pulykamellfilét nagyon kíméletesen meggrillezük, így nem szárad ki. A nyers állapotában 17 dekagrammos húst Rational sütőben gőz segítségével puhára sütjük. Finom, light BBQmártással tálaljuk.
Zsír:
1.00g
Szénhidrát:
1.00g
Fehérje:
1.00g
Élelmi rostok:
1.00g
Nátrium:
1.00mg
A-vitamin:
1.00NE
B-vitamin:
1.00mg
C-vitamin:
1.00mg
Súly:
200.00g
kepes_szoveges
Kalória:
284kcal
Cím:
Sous vide marhasteak szinesborskéregben
1 290 Ft
Részletek
A marhacomb egyik legfinomabb részéből készítjük, ami 36 órát van sous vide-ban. Így az értékes rostok nem sérülnek de vaj puha lesz a hús szerkezete. A steak nyers állapotban 17-18 dekagramm. A kíméletes eljárásnak köszönhetően megtartja a legtöbb értékes összetevőjét. Szinesbors kéreggel vonjuk be ami kicsit csípős jelleget kölcsönöz a steaknek.
A marhacomb egyik legfinomabb részéből készítjük 36 órát van sous vide-ban. Így az értékes rostok nem sérülnek de vaj puha lesz a hús szerkezete.A steak nyers állapotban 17-18 dekagramm. A kíméletes eljárásnak köszönhetően megtartja a legtöbb értékes összetevőjét. Friss chilivel tálaljuk, ami azért elégé csíp .-)
Zsír:
22.30g
Szénhidrát:
2.80g
Fehérje:
39.30g
Súly:
220.00g
kepes_szoveges
Kalória:
409kcal
Cím:
Sous vide marhasteak bbq mártással
1 290 Ft
Részletek
A marhacomb egyik legfinomabb részéből készítjük 36 órát van sous vide-ban. Így az értékes rostok nem sérülnek de vaj puha lesz a hús szerkezete.A steak nyers állapotban 17-18 dekagramm. A kíméletes eljárásnak köszönhetően megtartja a legtöbb értékes összetevőjét. Finom, light BBQ mártással tálaljuk.